top of page

Adem

Door met je bewustzijn bij je adem te zijn open je je voor een diepe intelligentie die voorbij het intellect gaat. Door met je aandacht bij de adem te zijn en tegelijkertijd vol en diep te ademen, kun je oud zeer, oude patronen en oude onverwerkte emoties loslaten.

De adem wordt dan het  hulpmiddel om steeds dichter bij jezelf te komen met alles wat je daar aantreft. Je ademt door in alles wat aan de oppervlakte komt. Je geeft alles de ruimte, je geeft het letterlijk lucht. Je levensenergie gaat weer stromen. 

Na een ademsessie of ademmeditatie voel je je weer opgefrist en in balans. Deelnemers omschrijven na afloop vaak dat ze vreugde, vrijheid, opluchting en verwondering voelen. 

Bij Sylck bieden we op verschillende manieren ademwerk aan. 

Je kunt kiezen voor individuele sessies met Nyncke, meedoen aan de Quantum Light Breath meditatie of kom naar een van de Ademdagen die het hele jaar door gegeven worden. 

Turquoise Sky_edited.jpg

Ademdag
2 juni 2024

Voel in je adem
hoe één je bent
met dit moment

Taetske Kleijn

Lees meer
AEnB2UosNIHNWVBmyFgX1QrDfHRcKjucK1yZi98M

Quantum Light Breath

De Quantum Light Breath (QLB) is een intensieve ademmeditatie op muziek. Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek ga je een intens meditatieproces in. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Oude emoties kunnen worden verwerkt en losgelaten. Het contact met de innerlijke stilte herstelt zich, waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij. De adem verenigt je ieder moment opnieuw met het Hier en Nu.

 

De QLB werd ontwikkeld door Jeru Kabbal

Hij combineerde de grondbeginselen van Vipassana met een volle diepe ademhaling op muziek.

Hemel

Introductie Quantum Light Breath

Wil je ontdekken of de QLB adem meditatie iets voor jou is? 

Zin om vol en diep ademen op inspirerende muziek?

Kom dan kennismaken met deze bijzondere meditatievorm en

laat je levensenergie weer stromen!

Quantum Light Breath cursus
5 dinsdagavonden 

Iedere week een nieuwe adem-muziek reis. 

Ontdek wat de QLB allemaal te bieden heeft. 

Zowel voor beginners als voor ervaren deelnemers.

bottom of page