top of page

Driedaagse Clarity Proces workshop

Ontdek Clarity. Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.

In deze drie dagen maak je kennis met Clarity en pas je de verworven kennis direct toe.

Als herboren ga je weer naar huis en met een nieuw perspectief.

Het Clarity Proces is heel aards. Je krijgt zelf alle gereedschappen in handen om oude patronen te ontrafelen en je te openen voor het moment. 

 

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. Maar onbewust zijn we nog vaak het kind dat gelooft dat er een draak onder het bed zit. Ons denken tovert voortdurend draken op ons pad! Als we met ze in gevecht gaan, worden ze groter en invloedrijker. Clarity wijst je een andere weg. Door ze op liefdevolle en respectvolle wijze te ontluisteren, komt je energie vrij en richt je blik zich op de realiteit. Het NU komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Net als jij.

 

In deze workshop maak je kennis met de verschillende facetten van het Clarity Proces. Je kunt diep gaan als je dat wilt, maar er is ook ruimte om alleen te proeven. Je leert hoe je contact kunt maken met de onbewuste patronen die je met je meedraagt. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant en je energie gaat weer stromen. We gebruiken zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang.

 

Locatie

De cursus vindt plaats aan de Emmalaan 33 in Utrecht.

De meditatieruimte is sfeervol en ruim en bevindt zich in het

souterrain van het pand.

Bij het meditatie centrum kun je niet overnachten.

Er zijn diverse Bed & Breakfasts in de buurt.

De meditatieruimte ligt op 10 minuten fietsafstand van

station Utrecht Centraal en is ook met de auto goed bereikbaar.

Kosten

Workshop inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lichte versnaperingen: 

€ 365,-

Details

Doe mee in 2024 op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september van 10.00-18.00 uur. Of in 2025 op 21, 22 en 23 februari.

 

ruimte Guido.jpg
bottom of page