top of page

Individuele sessies

Tijdens een individuele sessie kun je naar onbewuste patronen kijken waar je in het dagelijks leven last van hebt. Door je blik naar binnen te richten en begrip te krijgen voor wat daar onder de oppervlakte speelt ontspannen deze patronen op een natuurlijke manier. Ooit was het belangrijk om bepaalde besluiten te nemen van waaruit het patroon is ontstaan. Hier helderheid over te krijgen, ook voor het deel onder de oppervlakte, geeft direct ontspanning. Er staat dan niets meer in de weg voor een natuurlijke verandering. Het onbewuste blijkt vaak gemakkelijker toegankelijk dan de meeste mensen verwachten.

De adem, meditatietechnieken, lichaamsgerichte oefeningen en het Clarity Proces vormen de basis van waaruit ik werk.

Ik zie mezelf als een reisbegeleider bij jouw zoektocht. Ik heb ervaring in het reizen in dit gebied, iemand die weet hoeveel de reis naar binnen je kan opleveren. Samen gaan we op weg. Niet wetende waar we uitkomen maar met diep vertrouwen in de intelligentie van jouw systeem. Alle antwoorden liggen al in jezelf op je te wachten. 

Kosten

Sessie: €85,-

Serie van 5 sessies: €385,-

Individuele Quantum light Breath sessie

 

Een individuele QLB adem sessie wordt helemaal afgestemd op jou. Misschien wil je kennis maken met deze meditatievorm maar wil je deze eerst individueel uitproberen in plaats van in een groep. 

Of misschien heb je al ervaring met de QLB en wil je met een bepaald thema aan de slag of verdieping in je proces. Dat kan.

In de week voorafgaand aan de meditatie hebben we telefonisch of facetime contact en kunnen we kennis maken. We hebben het over jouw persoonlijke leven en wensen en verwachtingen voor de meditatie. Hier stem ik de meditatie en de muziek die ik ga gebruiken op af. 

De QLB sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 115,-

Interesse of meer weten? Neem contact op met Nyncke 

bottom of page